Bel ons

038 30 30 282

Over ons

BRI Civiele Techniek B.V. is een allround aannemingsbedrijf in de GWW. Het bedrijf is opgericht door Bas Roeten, die na jarenlang bij diverse werkgevers ervaring te hebben opgedaan, in 2012 voor zichzelf is begonnen.

Het bedrijf richtte zich in het begin vooral op activiteiten op het gebied van het bedrijfsbureau waarbij vooral calculatie/werkvoorbereiding en projectleiding voor derden uitgevoerd werden.

Begin 2014 hebben de werkzaamheden een flinke vlucht genomen door de overname van aannemingsbedrijf Beens en Kolk. Dit bedrijf bestaat meer dan 25 jaar.

Dit bedrijf bestaat meer dan 25 jaar en heeft z'n sporen verdiend in de bestratingswereld.

We zijn op dit moment vooral actief in de (onder)aanneming van bestratingen. We voeren alle soorten bestrating uit van particuliere (tuin) bestrating tot grote bouw- en woonrijp projecten. Hierbij ontzorgen we de opdrachtgever door een compleet pakket aan te bieden van grondwerk, rioleringen en bestratingen.

Vooral de laatste jaren zijn reconstructies en herstraatbestekken steeds meer aan de orde gekomen. Ook voor machinale bestrating kunt u bij ons terecht. Ons bedrijf is in het bezit van het VCA** certificaat en al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma, aangezien veilig werken bij ons hoog in het vaandel staat!

Terugbelverzoek