Diverse disciplines binnen BRI Civiele Techniek BV

Ontdek de veelzijdige vakgebieden binnen BRI Civiele Techniek BV, waarin we expertise leveren in een breed scala aan vakgebieden.

Bouwrijp maken terreinen

We voeren binnen BRI diverse bouwrijp projecten uit. Van initiatief fase tot uitvoering hiervan kunnen we u van dienst zijn. Door het samenwerken met professionele partners kunnen we elk project aan. We beschikken zelf over de benodigde GPS apparatuur voor het uitzetten en inmeten van de werken. Ook verrichten we in eigen huis het tekenwerk hiervoor.

Woonrijp maken terreinen

Een van onze specialismen is het woonrijp maken van terreinen. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van verhardingen in de breedste zin van het woord.

Machinale bestrating

Van oudsher is het vak van straatmaker een zwaar beroep. Door het gewicht van de materialen en de repeterende bewegingen doet dit een aanslag op de gezondheid van de mensen. Daarom zijn we ons gaan specialiseren in het machinaal aanbrengen van bestratingen. Ook hebben we diverse hulpmiddelen om het werk voor de mensen buiten te verlichten.

Onderhoud verhardingen

Wanneer een weg of terrein een aantal jaren in gebruik is, is er in meerdere of mindere mate onderhoud nodig. Voor diverse opdrachtgevers voeren wij onderhoudswerken uit aan verhardingen. Dit doen we voor particulieren, bedrijven en overheden.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies